Якщо ще й існували сумніви в тому, чи правильно вчинив президент Володимир Зеленський, оголосивши про розпуск Верховної Ради, то тепер вони остаточно розвіялися. На цьому тижні парламентарії всім показали, що вони думають про роботу в літній період. І нехай завжди з ранку реєструється в залі більше трьохсот депутатів, на ділі під куполом залишається всього пару десятків, а то і того менше.

Прям ніде яблуку впасти

Цікаво, що якраз на цьому тижні розглядаються правки до нового Виборчого Кодексу, за яким можуть проходити вже наступні вибори. Але це ж справа майбутнього, а депутатам потрібно вирішувати проблеми насущні, тому вони більше займаються своєю виборчою кампанією, ніж ходять на роботу.

Ось як проходять голосування за правки до Виборчого Кодексу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Гардероб за склом

Також зараз в парламенті повним ходом йде ремонт. І за новим планом, вирішили обгородити гардероб, де роздягаються депутати, склом.

А малюнок на склі все-таки гарний

Мабуть, парламентаріям набридло, що в ЗМІ регулярно пишуть про те, хто в якому дорогому одязі прийшов у Раду, і вони вирішили відгородитися від настирливих поглядів скляним вітражем.

З іншого боку також буде нова прибудова, яка буде захована за подібними прозорими стінами.

Відразу видно, що тут буде багато техніки

Як нам вдалося дізнатися, тут буде знаходитися мультимедійний освітній центр, в якому буде найсучасніша комп'ютерна техніка. Судячи з інформації з сайту публічних закупівель prozzoro, на цей ремонт з бюджету буде витрачено понад 5 млн гривень.

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Пальчевський вказав Зеленському, в яку річку краще не йти двічі.

Також Знай.uа писав, Пальчевський жорстко висловився про списки партії Зеленського.