Колеги одного з координаторів та співзасновників групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука, який трагічно загинув 19 червня, сьогодні відреагували на його смерть. Свою заяву вони розмістили на офіційному сайті групи.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Емблема групи Інформаційний спротив

Сьогодні, 20 червня, колеги з групи "Інформаційний спротив" та колектив Центру військово-політичних досліджень виступили зі зверненням з приводу трагічної загибелі Народного депутата України, підполковника запасу Збройних Сил України та військового журналіста Дмитра Тимчука. Вони висловили глибоке співчуття усім рідним і близьким свого друга та колеги.

"Дмитро завжди був справжнім професіоналом. Він назавжди залишиться в нашій пам’яті як людина твердих патріотичних переконань, непохитних моральних принципів, якими він ніколи не поступався. Саме завдяки людським і професійним якостям Дмитра вдалося зібрати однодумців, які з самого початку російської агресії і до цього дня захищали Україну на інформаційному фронті. Його життєвий та професійний шлях був сповнений вагомих досягнень на користь своєї Батьківщини. Ми пам’ятатимемо його як чесну, порядну людину і справжнього Офіцера", - йдеться у повідомленні колег.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Колеги Тимчука з Інформаційного спротиву прокоментували загибель депутата:

Попри загибель свого координатора, група "Інформаційний спротив" не припинить свою діяльність. Вона продовжуватиме діяти на інформаційному фронті проти агресора.

"Дмитро завжди був сповнений нових ідей і творчих планів. І ми продовжимо справу, яка була сенсом його життя. Група "Інформаційний спротив" і надалі всіма силами відстоюватиме національні інтереси України", - пообіцяли друзі й соратники Тимчука.

Вони запевнили, що обов'язково реалізують усі плани, до яких мав відношення загиблий Дмитро.

Нагадаємо, за що могли вбити нардепа Тимчука: не раз змушував верещати росіян.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", з'явилися нові деталі загибелі Тимчука: дружина нардепа розповіла моторошну правду.

"Знай.ua" також писав про те, що Тимчука "стерли" ще до загибелі: ганебний вчинок депутатів виліз назовні.