Український популярний шоумен і ведучий Сергій Притула заявив про свій намір балотуватися у Верховну Раду від партії Святослава Вакарчука "Голос" і він зізнався, що після цього на нього обрушилися "тонни бруду", яких не було за 14 років в шоу бізнесі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, серед припущень, якими закидали шоумена останні два тижні було те, що він продався колишньому президенту України і буде в парламенті представляти його інтереси.

"Притула "ліг" під Порошенко. Як і Вакарчук. Вони просто "фарм-клуб" Петра Олексійовича, які має відтягнути голоси у Зеленського! У кого є мізки і хто подивиться на останні рейтинги, той зрозуміє всю безглуздість подібних заяв. Тобто, Порошенко вклався в політичний проект, який зараз тотально випереджає партію самого Порошенка і загрожує його політсилі непроходженням в Парламент? Якась неправильна "многоходовочка", - стверджує Притула.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того, Притула чітко розуміє, що партії Вакарчука "Голос" ніяк не дорватися до "Слуги народу", у якій на даний момент рейтинг складає 47-48% від усіх, хто збирається голосувати.

За останніх 2 тижні я стільки нового для себе пізнав, що не буду тримати у собі і поділюся )! 1. Політика реально...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Donderdag 20 juni 2019

"Особистий рейтинг Володимира Зеленського такий, що з'явись у списку партії "Слуга народу" шматок руберойду, зів'яле листя і ростова лялька панди, вони наберуть мінімум 42%. Але біда не в цьому. Колишня гвардія Януковича знову рветься до влади", зазначив Сергій Притула.

Шоумен зазначив, що партія Вакарчука "Голос" стрімко набирає рейтинг і все тому, що їх мало на ТБ, зате вони є серед людей.

"Спілкуємося. Говоримо. І вислуховуємо. І маємо довіру. Яка кристалізується в самий динамічний рейтинг. За 5 тижнів рейтинг партії зріс у 8 разів. І нас не зупинити!!!", - переконаний Притула.

Нагадаємо, Притула зізнався Никитюк у найпотаємнішому.

Як повідомляв Знай. ua, Притула з Вакарчуком викликали шквал злості серед українців.

Також Знай. ua писав, що Притула розповів про свої депутатські плани.