У четвер, 20 червня, в Москві проходить пряма лінія з російським президентом Володимиром Путіним.

На цей раз російські громадяни відправили Путіну понад півтора мільйона скарг і запитань. В той же час були питання і від українців.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тому президент країни-агресора був змушений робити заяви, які стосуються України та українських громадян.

Ще місяць тому Путін сміявся, що Україну очолив "клоун", що Зеленський не зможе впорається з ситуацією. Вже сьогодні Путін змінив свою думку. Йому вже не смішно, а Зеленський вже зовсім не клоун. Під час прямої лінії президент РФ Путін поскаржився на свого українського колегу.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Путін завив, що перебуваючи з робочим візитом у Франції, президент України публічно заявив про небажання вести переговори з сепаратистами. На думку російського лідера, без переговорів врегулювати конфлікт на Донбасі буде неможливо.

Після цього, він звинуватив українську сторону в блокаді окупованих територій.

Також Путін назвав Зеленського "талановитою людиною", але те, що він робить зараз - "не смішно".

Насправді ж російського лідера не цікавлять мешканці Донбасу, він їх використовує у своїх меркантильних цілях. Путіна і його оточення олігархів турбують санкції, які успішно продовжені, після вояжу Президента України в ЄС. Рада ЄС прийняла рішення продовжити "кримські санкції" ще на один рік після візиту Президента України до Німеччини.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський незабаром може зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним. Зараз обговорюється як і коли відбудеться зустріч з главою країни-агресора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський на зустрічі з Макроном порушив найболючішу тему.

Також Знай.ua писав, Меркель на зустрічі з Зеленським заявила, що з Росії знімуться обмежувальні заходи лише після повернення Криму Україні.