Шостий адміністративний суд Києва зобов'язав ЦВК зареєструвати депутата-втікача Олександра Онищенка кандидатом у народні депутати. Про це йдеться в рішенні суду, пише "Апостроф".

"Зобов'язати Центральну виборчу комісію зареєструвати кандидатом у народні депутати Онищенко А. Р., висунутого "Соціалістичною партією України в одномандатному окрузі № 93 на позачергових виборах народних депутатів 21 липня 2019 року", - йдеться у рішенні.

Наголошується, що представники видання зв'язалися з Онищенко та його адвокатом. Однак ніхто з них не зміг підтвердити достовірність цієї інформації.

"У своїй автобіографії як кандидат він написав, що з 2016 року і по даний час знаходиться за межами держави, тому що нібито представляв Україну на змаганнях з кінного спорту "у статусі вершника". В підтвердження Онищенко дав лист від громадської організації "Всеукраїнська федерація кінного спорту України". Суд прийняв аргументи і задовольнив клопотання", - пише видання.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Якщо рішення дійсно прийняте - я чекаю підтвердження про те, що мені дозволено добровільна екстрадиція (яке зараз теж затягують), і відразу лечу в Україну" - зазначив нардеп.

Нагадаємо, із квартири загиблого нардепа Тымчука дещо зникло.

Як повідомляв Знай. ua, з'явилися нові подробиці загибелі Тымчука.

Також Знай. ua писав, що Тымчука "стерли" ще до загибелі.