Директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника запросили в Національну поліцію для допиту про можливе порушення антикорупційного законодавства. Про це пише "Лівий Берег" з посиланням на власні джерела.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що допит Ситника призначений на 26 липня о 10 годині ранку, проходити він буде в Департаменті захисту економіки Нацполіції України.

"У Департамент захисту економіки Національної поліції України надійшли матеріали про можливий факт порушення керівником НАБУ Закону України "Про запобігання корупції". Зокрема, у частині обмеження щодо одержання подарунків", — сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Під час цього допиту (розмови) з правоохоронцями Артем Ситник зможе підтвердити або спростувати інформацію про порушення антикорупційного законодавства. Відзначимо, що в травні Ситник вже ходив на допит у Генпрокуратуру в рамках справи про можливе втручання у президентські вибори в США.

Нагадаємо, що наприкінці березня Державне бюро розслідувань почало розслідування в рамках кримінального провадження про можливе втручання директора НАБУ Артема Ситника у вибори президента США.

Нагадаємо, Ситник наплював на всі дедлайни і полетів до Греції.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський поставив жорсткі умови НАБУ і САП.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ситник попався на гачок Генпрокуратури.