По мажоритарному округу від партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори до парламенту йде Ганна Лічман, яка є співробітником мережі супермаркетів АТБ.

Зеленський голосує на виборах президента України
Зеленський голосує на виборах президента України

Лічман йде по 30 мажоритарному округу і місце їй коштувало триста тисяч доларів, про що повідомляє юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Охрана, отмена". Це Ганна Лічман. Вона кандидат в народні депутати по 30-му мажоритарному округу від партії "Слуга Народу". Ще Ганна працює керівником корпоративної служби зв'язків з громадськістю і пресою мережі супермаркетів "АТБ". Обізнані люди повідомляють, ціна питання - 300 тисяч вічнозеленої валюти. Всі витрати взяла на себе керівництво вищевказаних супермаркетів. На жаль, останнім часом мені все частіше і частіше доводиться згадувати цей мудрий вислів – щоб сильно не розчаровуватися, не треба сильно зачаровуватися..." - сумно написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

"Охрана Отмена". Это Анна Личман. Она кандитат в народные депутаты по 30-му мажоритарному округу от партии "Слуга Народа...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 21 juni 2019

В коментарях відразу відгукнулися небайдужі українці:

"А хто ці гроші бере? Роз'ясніть непоінформованим, який механізм, як це все відбувається?", "І докази, будь ласка уявіть", "Знову євреї", "Дуже важкий і не приємний погляд", "Хороший кандидат , з таким досвідом може бути чудовим політиком", "Нехай сидить в атб і торгує овочами", "Сіла" в «ліфт» і поїхала", "Охрана, отмена. Я Аня - не Лєна.", "Молода, на такій посаді...що не так?".

Нагадаємо, Володимир Зеленський вразив своєю реакцією на "тремтіння" Ангели Меркель.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меркель ледь не втратила свідомість на зустрічі із Зеленським

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном торкнувся найболючішу тему.