Колишній "регіонал" і друг Віктора Януковича Олег Царьов зібрався повертатися до України. Він заявив, що досі популярний на своєму колишньому виборчому окрузі в Дніпрі і має намір повернутися з Росії, як тільки буде така можливість.

Про це повідомляє Telegram-канал "Шептун".

Олег Царьов
Олег Царьов

"Я взагалі вважаю, що все буде добре, що ми всіх переможемо. Нещодавно приїжджали до мене хлопці з Дніпропетровська, робили соцопитування по завданню штабу Зеленського по Дніпропетровській області. Заміряли рейтинг кандидатів, як вони пройдуть. Одне з питань було - якщо не за цього кандидата, то за кого проголосуєте? Вони в шоці, кажуть на твоєму окрузі 48%, незважаючи ні на що, написали твоє прізвище". Олег Царьов

Нагадаємо, що в Twitter показали обличчя партій Гройсмана і Порошенко: контрабанда, бурштин, вирубка лісу і мародерство.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Також Знай.uа" писав, що Гройсман зробив сенсаційну заяву, українці лютують: "Буде зі своїм господарем Парашеном у в'язниці".