Скандальний депутат-втікач Олександр Онищенко нещодавно повернувся в Україну. Він навіть заявив, що балотуватиметься до Верховної Ради України. А шостий адміністративний суд Києва вже зобов'язав ЦВК зареєструвати депутата-втікача Олександра Онищенка кандидатом у народні депутати. Однак Центральна виборча комісія подала апеляційну скаргу на відповідне рішення.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК на сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЦВК не погоджується з ухваленим судовим рішенням, вважає його незаконним, необґрунтованим і винесеним із неправильним застосуванням норм матеріального права та порушенням норм процесуального права.

Олександр Онищенко
Олександр Онищенко

"ЦВК не погоджується з прийнятим судовим рішенням, вважає його незаконним, необґрунтованим та винесеним з неправильним застосуванням норм матеріального права і порушенням норм процесуального права. Також Комісія вважає, що викладені у рішенні висновки суду першої інстанції не відповідають обставинам справи", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У ЦВК заявили, що подали апеляційну скаргу у неділю, 23 червня. Зазначимо, що раніше ЦВК відмовила Онищенку у реєстрації кандидатом в нардепи, оскільки протягом останніх 5 років він не проживав в Україні.

"Відтак, користуючись правом, наданим Кодексом адміністративного судочинства України, Центральна виборча комісія 23 червня 2019 року подала апеляційну скаргу на вищезазначене рішення Шостого апеляційного адміністративного суду", - резюмували у ЦВК.

Нагадаємо, Намилився до теплого крісла: скандальний нардеп-втікач повертається до України, плани - наполеонівські.

Як повідомляв Знай. ua, коні допомогли скандальному дружку Януковича пустити щупальця в Раду: "Відразу лечу до України".

Також Знай. ua писав, що Тимчука "стерли" ще до загибелі.