Ролик, з яким Зеленський кликав Порошенко на дебыта на НСК "Олимпицский" викликав чимало захоплень і розмов. Деяким депутатам він сподобався настільки, що вони вирішили зробити щось таке самеоеже та у своїй передвиборчій кампанії напередодні парламентських виборів у Верховну Раду.

Я іду на дебати.

Geplaatst door Володимир Зеленський op Woensdag 3 april 2019

Юрист і блогер Михайло Шнайдер виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook ролик депутата Льоши Гончаренко, який нещодавно покинув і без того рідіючі ряди партії Петра Порошенка. На кадрах видно чіткі схожості з роликом Зеленського.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Льоша Гончаренко йде... в депутати. Просто подивіться цей "геніальний" ролик" - написав Михайло.

Леша Гончаренко идет... в Депутаты. Посмотрите этот просто "Гениальный" Ролик)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 23 juni 2019

В коментарях українці прийнялись писати свою думку на цей рахунок:
"Де костюм Чарлі Чапліна? Або він його сьогодні на параді втратив?", "Анус Петі йде конкретно "робити!" Просто Льоха", "Петіна дворняжка хоче бути Баскервілів.", "Придурок", "Одесити розумні люди, їх не проведеш, Льоха", "Вже в цирк не потрібно ходити, оскільки він на кожному кроці", "Йди на парад, потім почисть пістолет", "Тільки не цей ідіот", "Що, Льоша, стадіон так стадіон?", "У тебе навіть розуму не вистачає зробити що-небудь своє. Клоун ти, як і твій колишній господар. Купи собі велосипед...", "Розмовляюча мавпа".

Зазначимо, що Гончаренко зареєстрований кандидатом по мажоритарному округу № 137 з центром у місті Подольську Одеської області.

Нагадаємо, голого Порошенка виставили на продаж, любителям "солоденького" доведеться розкошелитися: фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Порошенко пролітає повз Раду: нове соцопитування показало, що українці думають про "Європейську солідарність".

Також Знай.uа писав, з партії Порошенка втік Лубінець: чим відзначився любитель пікантних листувань.