У неділю, 23 червня пройшло засідання ЦВК в ході якого піднімалося питання допуску до дострокових парламентських виборів, які пройдуть 21 липня 2019 року, деяких депутатів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ЦВК
ЦВК

Центральна виборча комісія на засіданні , відмовилася реєструвати кандидатами в депутати двох діючих позафракційних парламентарів – Володимира Парасюка і Аркадія Корнацького.

За даними з відео, ЦВК аргументивала свою відмову в реєстрації депутатів тим, що депутати подали для участі у виборах по мажоритарці", документи, які не відповідають нормам законодавства.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Парасюк

Підприємець Аркадій Корнацький був обраний у Верховну Раду восьмого скликання по одномандатному округу №132 в Миколаївській області, де він набрав майже 35% голосів. Корнацький балотувався представник "Блоку Петра Порошенко" і став членом президентської фракції в парламенті. 22 травня 2014 року він покинув фракцію Петра Порошенка.

Учасника Евромайдана і АТО Володимир Парасюк обрали народним депутатом жителі Львівської області. На виборах 2014 року він отримав більше 56% голосів в окрузі №122.

Нагадаємо, за списком "Слуга народу" на вибори до парламенту йде громадянин держави-агресора Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану

Також Знай.uа писав, українці влаштували розбір польотів кандидату від Слуги народу