Народний депутат Ігор Кононенко опинився у патовій ситуації, коли він або виграє парламентські вибори, або його чекає в’язниця

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесев.

«Ми всі – ну хто не дівчинки – колись ганяли лисого. Деякі цим займаються напевно і зараз. Ось, наприклад, Ігор Кононенко. Подільник Петра Порошенка. І кандидат в депутати по 94 виборчому округу в Київській області. Васильків та Обухів. Саме там Ігор Кононенко відтягує свій кінець», – зазначив він.

У той же час Лесев уточнив, що він не є прихильником партії «Слуга народу».

«Особливо, після того, як вони оголосили свій список. Адже Там зустрічаються дивовижні персонажі. Той же Юраш-молодший. Юнак зі стійко дебільним виразом обличчя. Наочний приклад расової теорії Гобіно. Ну це коли деяким людям краще не розмножуватися. Або Ліза Богуцька. Інфантильна істеричка, затошнивша своїми соплями весь «Фейсбук». Розумова конкурентка Ірини Геращенко. І це тільки навскидку», – підкреслив він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того, за словами Лесева, по цьому ж округу йде і журналіст Олександр Дубинський, який прославився своїми розслідуваннями. Саме йому належить битися з людиною, яка «нагнула» практично весь виборчий округ.

«Є обленерго. Вони надають послуги населенню та підприємствам. А ми за все це платимо. Віддаємо свої кровні. І дуже дохера віддаємо. Але в підсумку обленерго все одно сидять в боргах. Вони формально збиткові. А ми переплачуємо за погані послуги шалені гроші. Чому так відбувається? Бо між нами і обленерго є прокладки. Вони називаються по-різному. Але всі вершки збирають кілька людей. Ми їх всі знаємо. Ахметов, Суркіси, Порошенко та Ігор Кононенко. Людині заносять вкрадені у нас з вами гроші. А він навіть на шампуні економить», – уточнив він.

При цьому, стверджує Лесев, Кононенко зараз перебуває в патовій ситуації, адже він «або самозбережеться в Україні через Раду, або доведеться тікати від в’язниці в Іспанію».

«Але Кононенко в Іспанію з кінцями не хоче. Тому він іде в депутати. І йде дуже брудно», – зазначив ведучий.

Саме під Кононенком, за словами Лесева, «раком стоїть вся вертикаль райадміністрації».

«Найчистішої води адміністративний ресурс. Вдумайтеся. Один з кандидатів збирає біля себе всіх голів сіл. І це подається як «дружня вечірка», – сказав він.