Голова комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони, депутат від партії "Народний Фронт" Сергій Пашинський неодноразово привертав до своєї персони увагу преси та правоохоронних органів.

Скандалів і кримінальних справ навколо Пашинського було чимало - його звинувачували в розкраданні 4 мільйонів доларів, рейдерському захопленні "Житомирських ласощів", привласненні державних коштів, замаху на вбивство - він вистрілив у ногу водієві автобуса, який "не там припаркувався". Засвітився одіозний нардеп і в скандалі з Укроборонпромом.
Однак, незважаючи на все це, Пашинський знову збирається пролізти до Верхавної Ради на позачергових виборах. Про це пише Facebook-спільнота "Міністерство Люстрації".

"Я Сергій Пашинський і плювати на вас ,виборців!! Знаєте чому? Тому що я знову пролізу по 64 виборчому округу (Житомирська область). Тому що я кожному з Вас роздам гроші і пайки і ви підете і проголосуєте за мене!", - пишуть в спільноті.

Я Сергій Пашинський и плевать на Вас избирателей!! Знаете почему? Потому что я вновь пролезу по 64 избирательному округу...

Geplaatst door Міністерство Люстрації op Maandag 24 juni 2019
Нагадаємо, Пашинський намагається сухпайками підкупити виборців на 64 окрузі в Житомирській області, де він балотується до ВР.