У лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка зняли унікальну передвиборчу агітаційну рекламу, щойно її опублікували на офіційній сторінці у Facebook.

"У нас немає право на помилку. Час компетентних і відповідальних рішень. Разом – переможемо! Громадянська позиція", - йдеться у підписі відеоролика.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

У відеоролику команда Гриценка проявила креативність і посадила за один стіл із шахами президента України Володимира Зеленського і главу РФ - Путіна. А сам Гриценко у ролику стоїть над головою у Зеленського, як ніби його совість і підказує, який хід краще зробити.

Багато людей люблять шахи і знають правила, але грають на дуже низькому рівні і перемагають лише тих, хто прозіває фігури і не має найменшого уявлення про тактику. У відео показали, що Гриценко хороший гравець, хто б сумнівався...

"Ворог наступає, ми немаємо права на помилку, кожен хід може стати останнім. Ми повинні згуртуватись і прийняти правильне рішення", - йдеться у ролику.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Вкінці відео гравець, що займав місце Путіна встає і згрібає на землю всі гросмейстерські фігури, а Зеленський із Гриценком потискають один одному руки, типу перемогли. Українці вже засипають рекламний відеоролик "хахашними" лайками.

Також Знай.ua писав, що Гриценко поставив жорсткі вимоги керівництву МВС через смерть Комарницького: вбивають ті, хто повинен захищати людей.