Стало відомо, що рішення про повернення російської делегації в ПАРЄ приймалося при президентові Порошенку. Про це заявив глава МЗС Павло Клімкін у своїй колонці в "Європейської правді".

"Воно назрівало і було б прийнято при будь-якому розвитку політичної ситуації в Україні. Справа не в розподілі відповідальності, яку я, до речі, і з себе теж не знімаю. Це все не про Порошенка, Зеленского чи когось іншого. Це наша загальна проблема. Добре б це спільно усвідомити", - написав Клімкін.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що в ніч на 25 червня члени Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) проголосували проти проведення дебатів щодо відповідальності Росії за несплату внесків за членство в РЄ, а також проти обговорення розслідування катастрофи MH17. Росія повернеться до роботи в ПАРЄ без обмежень права голосу.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, Зеленського і Порошенко порівняли на прикладі однієї зарплати.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський блискавично відреагував на рішення Європи щодо Росії.

Також Знай.ua писав, маленький українець записав зворушливе звернення до Зеленського.