В Адміністрації президента України Володимира Зеленського заявили, що з'явилися наміри прибрати кілька "зайвих" міністерств.

Про це стало відомо завдяки заяві заступника глави АП Олексія Гончарука, якe він озвучив під час прес-конференції в Києві.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ми думаємо про те, щоб скоротити кількість міністерств, дивимося на різні моделі. Хочеться підійти до формування нового уряду максимально прагматично, щоб не було зайвих посад", – заявив Гончарук.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також заступник глави АП, розповів про те, що він не вважає обгрунтованим існування Національної академії державного управління.

"У нас відкрите питання по Національній академії держуправління. Я спілкувався з кількома людьми. Четверо з них сказали:" Ліквідуй! "- поділився він.

Нагадаємо, Зеленський відправиться на побачення до найкращого друга України: про що говоритимуть лідери.

Як повідомляв Знай.uа Україна жорстко відповіла на повернення Росії в ПАРЄ: "Ще відгукнеться всій Європі".

Знай.uа писав, Зеленський звільнив своїх помічників в АП: вже підписано накази.