Український президент Володимир Зеленський на зустрічі з Хіроші Мікітані, засновником японської компанії Rakuten - власника сервісу Viber, зробив бізнесмену вельми цікаву пропозицію. Так, Зеленський запропонував Мікітані увійти до складу Національної інвестиційної ради.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби глави держави.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також на зустрічі обговорювалися плани збільшення присутності компанії Rakuten в Україні - розширення офісу в Одесі та відкриття нового офісу у Києві. Мікітані заявив, що Україна є пріоритетним ринком для компанії Rakuten і висловив готовність підтримувати ідею збільшення кількості інвестиційних проектів з боку Японії.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Крім того, як зазначає прес-служба Зеленського, Мікітані схвально відгукнувся про ініціативу президента "Держава в смартфоні" і висловив бажання тісно співпрацювати щодо цього проекту.

Нагадаємо, у Зеленського назвали головні відмінності "Слуги народу" від "Голосу": у нас все для людей.

Як повідомляв Знай.uа стало відомо, що заважає зустрічі Зеленського та Трампа: в Білому домі зробили важливу заяву.

Знай.uа писав, у Зеленського шокували заявою про коаліцію з "Голосом" Вакарчука: "Незважаючи ні на що".