Після того, як Парламентська асамблея Ради Європи підтримала резолюцію, за якою Росія "повертається" в ПАРЄ, в Україні стали все частіше говорити про те, що європейські партнери нас зрадили і наступним кроком буде повне скасування санкцій проти РФ.

Як же все буде насправді - ніхто не знає. Тому ми вирішили звернутися до відомої української віщунки Лані Яр, щоб вона заглянула у майбутнє і дізналася, які ж взаємини чекають Росію й Україну.

Лана Яр вже традиційно ділиться своїми знаннями

Буде примирення?

Боги сказали, що війна, яка відбувається, досить значима, для взаємин між Україною і Росією. Кожній стороні необхідно задуматися про перспективи розвитку країни, піти в роздуми.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Прихована причина конфлікту - реза Вія, покровителя душ, в Наві говорить про лукавство, яке було помічено спочатку, проте була обрана тактика не відповідного нападу, а радше спостереження за подальшими подіями. Однозначно причиною є бажання розкрити правду, показати світові істинну ситуацію. Явна причина конфлікту - бажання припинити назавжди взаємини, розірвати всі зв'язки.

У той же час розклад показав, що незабаром можливо примирення між країнами, відповіла на питання Реза Богів любові і шлюбу Леля і Полеля. Вона говорить про радість, отримання задоволення від процесу.

Що Україна не стане робити в даному конфлікті?

Реза Домового говорить про вибудовування внутрішніх кордонів. Цілком можливо ми підемо на діалог. Однак будемо дбайливо зберігати «своє добро». Я не можу сказати, що поліпшення взаємин піде на користь Україні, швидше за це принесе якісь зміни всередині країни, оцінку своїх можливостей і особистої сили.

Так само розклад показав, що з боку Російської Федерації ще будуть спроби впливу на розвиток країни, буде великий інтерес. Однак в найближчому майбутньому (до жовтня 2019 роки) все ж наші відносини перейдуть в стадію земних взаємин, співпраці, можливо спільної справи.

Чому Україна навчиться після цього конфлікту?

Що нам, українцям, не можна розслаблятися, необхідна постійна праця і рух до мети. Будь-яка зупинка призведе до перешкод на шляху. Всю нашу вогняну міць, прагнення духу необхідно направити на особистий розвиток, досягнення мети.

Які відносини між Україною і Європою очікуються в найближчому майбутньому?

Реза Лади, богині матері, говорить про довгий періоді сприятливих відносин.

Нагадаємо, ПАРЄ ухвалила ганебні рішення щодо Росії: "Такого відвертого нахабства ще не було".

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт розповів про плани Кремля на Україну та Білорусь: "Якщо ж Путін зважиться..."

Також Знай.ua писав про те, що Путін змусив мережу битись в істериці через свою боягузливість: "Казкове сс*кло".