Суд випустив з-під варти ексначальника СБУ Олександра Щоголіва, якого підозрюють у штурмі протестувальників під час Євромайдану. Про це повідомляє Адвокатська дорадча група.

"Шевченківський суд (суддя Мартинов Е. О.) сьогодні змінив запобіжний захід Олександру Щеголеву з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. Адвокати Щоголіва заявили клопотання про зміну запобіжного заходу до засідання, суд отримав клопотання поштою", – йдеться у повідомленні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У клопотанні представники захисту Щеголіва посилалися на рішення КСУ від 25 червня, який визнав неконституційним положення ч. 5 ст. 176 Кримінально-процесуального кодексу. Згідно з положенням, підозрюваних в тероризмі, злочинах проти основ національної безпеки України, перешкоджання діяльності Збройних сил неможливо застосувати більш м'який запобіжний захід, крім утримання під вартою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський планує взяти участь у конференції з питань реформ в Україні.

Раніше Знай.ua повідомляв, до колишнього радника Порошенка завітали співробітники Державного бюро розслідувань.

Також Знай.ua писав, скандальна Ніцой вирішила прорватися в Раду.