Президент Володимир Зеленський попросив СБУ показати результати роботи за останні два тижні. Про це глава України сказав під час зустрічі з виконуючим обов'язки голови СБУ Іваном Бакановим.

"Ми зараз говоримо не про наші особисті взаємини, а про дуже серйозну відповідальність перед народом України. Ти – виконуючий обов'язки голови СБУ. Я хочу, щоб не тільки я поважав тебе як друга, а щоб тебе поважав народ України. У нас дуже мало часу, щоб провести перезавантаження СБУ", – заявив Зеленський.

Крім того, президент наголосив на важливості боротьби з контрабандою.

"Нам потрібні реальні кримінальні справи. Треба розібратися з контрабандою", – сказав слуга народу.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

У свою чергу Баканов запевнив, що "СБУ зробить все можливе для того, щоб виконати доручення якомога швидше".

Нагадаємо, що Дональд Трамп запросив Володимира Зеленського відвідати США з офіційним візитом.

Як повідомляв портал Знай.uа, партія Зеленського "Слуга народу" отримає місця в Раді на дострокових парламентських виборах, подолавши 5% бар'єр.

Також портал Знай.uа писав, що названа дата зустрічі президента України Володимира Зеленського та глави країни-агресора Володимира Путіна.