Політичний діяч, колишній перший заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту, телеведучий Андрій Пальчевський розповів про те, чи було завершення війни в інтересах Порошенко. Про це він поміркував в ефірі українського телеканалу, коли його обурила відповідь одного з експертів.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Політичний експерт Олеся Яхно, яка родом з Вінниці, в ефірі програми заявила, що чекає заяви від Зеленського про те, яким він бачить вихід України з війни.

За її словами, всі хочуть закінчення війни в Україні. Немає жодного політика в Україні, який не хотів би цього. Але не менш важливо, якою Україна вийде з війни як зовні, так і внутрішньо.

Пальчевський був категорично незгодний з її словами, адже він переконаний, що завершення війни не було вигідним, наприклад, для Порошенка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Хто з вашого керівництва хотів закінчення війни? Порошенко? Ось ви сидите тут, розпинаєтесь в брюках з генеральськими лампасами. Ми всі розуміли, коли прийшов Порошенко до влади, що він перший не буде зацікавленим в мирі на Донбасі, тому що Донбас ніколи не буде за нього голосувати."

Интересы армии или апофеоз со Свинарчуком?

Интересы армии или апофеоз со Свинарчуком? - Пальчевский в "Украинский формат" на NewsOne Полный эфир https://youtu.be/H2qcoZICDiA

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Donderdag 27 juni 2019

Саме це він називає першопричиною. Другою причиною він називає те, що всю свою політику, яка закінчилася апофеозом Свинарчуків на крадіжці, неначе обслуговуючи інтереси армії.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ви є частиною сили, яка наживалася 5 років разом зі своїм фюрером Порошенко, на бідах українського народу. У вас вистачає нахабства приходити сюди і докоряти Зеленському за 38 днів, що він не зупинив війну. Я врізав Зеленському більше ніж Порошенко. Порошенко міг, він не хотів. Йому не потрібен був Донбас. Йому потрібно було все те, що зробило його багатшим. І ви про це знаєте. І такі, як ви, його підтримують"

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Пальчевський вказав Зеленському, в яку річку краще не йти двічі.

Також Знай.uа писав, Пальчевський жорстко висловився про списки партії Зеленського.