У партії "Слуга народу" Володимира Зеленського почалося падіння рейтингу через мажоритарників. Про це заявив політолог і журналіст Юрій Романенко на своєму каналі на YouTube.

Мажоритарники, яких рухає "Слуга народу" по регіонах - це така каша, яка не дає шансів для того, щоб партія набрала більше 50%. На південному сході і в Київській області видно, що виставлялися не найсильніші кандидати. Проти місцевих еліт ставлять мажоритарників, які роками сиділи у Раді і прикормлювали свої округи", - заявив Романенко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, за словами журналіста, багато хто задається питанням, чи не домовилися у Зеленського з місцевими елітами щоб "всі були задоволені".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"При такому розкладі, я думаю, що "Слуга народу" буде претендувати на 110-120 голосів за списком і плюс десь до 50 голосів по мажоритарці. В такому разі ніякої монокоаліції і монопартії не буде. Можлива коаліція зі Смешком або Тимошенко", - підсумував Романенко.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, Зеленський влаштував прочухана Клімкіну і послав потужний сигнал Путіну.

Раніше Знай.ua повідомляв, Меркель знову трясло, на цей раз не біля Зеленського.

Також Знай.ua писав, Зеленський терміново звернувся до Путіна по-російськи.