Український політолог Юрій Романенко прокоментував ситуацію з Володимиром Зеленським і Климкиным. Він стверджує, що вона наочно показала, що буде робити недобитий ворог.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідни запис з'явився в Telegram-каналі Романенко.

"Недобитий ворог завжди буде завдавати удару у відповідь. І можна сказати, що після виборів у Верховну Раду Зеленському буде важко добити Порошенко", - пише він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Він переконаний, що "кампанія по мажоритарці" призведе до того, що партія президента України "Слуга народу" не зможе отримати монобольшінство і крім того, буде змушена йти на коаліцію не з одним гравцем, а з кількома.

за Причиною цього стане те, що їм, на думку експерта, не вистачить 40-50 голосів.

"тобто, договорняки на мажоритарці не дозволять вибрати той електоральний потенціал, який був. Саме тому думаю, що вже можна говорити саме про цей потенціал у минулому часі", - стверджує він.

Раніше повідомлялося, що український президент Володимир Зеленський заявив, що в очі не бачив відповідь на ноту українського МЗС Російської Федерації.

Зеленський відповів, що він дізнався про важливий міжнародний крок України з Інтернету. Глава держави підкреслив, що, мабуть, Він не вважає за потрібне погоджувати такі рішення з президентом.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський призначив нового керівника Нацгвардії.

Також Знай. ua писав, що Зеленський жорстко поставив на місце Клімкіна.