Український політик і лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко вирішив дати важливу пораду президентові України Володимиру Зеленському. Зокрема, він порекомендував главі держави Володимиру Зеленському не поспішати з пропозиціями для президента країни-агресора Володимира Путіна.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Крім того, політик зазначив, що після заяви президента України Володимира Зеленського про мирне врегулювання конфлікту російсько-окупаційні війська тільки посилили вогонь на тимчасово непідконтрольному Києву Донбасі.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Гриценко впевнений: Володимиру Зеленському не йти на контакт з Володимиром Путіним, поки той не припинить вогонь на Донбасі. Крім цього, Анатолій Гриценко закликав президента паралельно зміцнювати українську групу військ на сході нашої країни.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Якби Зеленський запитав, я би йому порадив: зупинитися, взяти паузу, не вносити на розгляд Путіна жодних нових довгострокових ініціатив, не відряджати до Мінська ні начальника Генштабу, ні інших представників України – доки Путін не зупинить вогонь на фронті! До того часу, сконцентрувати зусилля на зміцненні нашого угруповання на сході і паралельно – на інтенсивній взаємодії з нашими партнерами для посилення санкційного та іншого тиску на Путіна", - підкреслив він.

За словами Гриценка, він не знає змісту нових ініціатив Зеленського і не знає, хто їх йому підготував, та у якій столиці.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Зокрема, Зеленський оголосив про нові українські ініціативи з пошуку мирного рішення у Мінську, анонсував участь у ТКГ начальника Генштабу ЗС України, чого раніше не було, та затвердив оновлений склад представників України в ТКГ.

Водночас, Гриценко нагадав, що в той же день, коли Зеленський заявляв у Брюсселі про свою націленість на пошук мирного рішення, бойовики на Донбасі посилили вогонь з усіх видів зброї.

Нагадаємо, Вакарчук вигадав план повернення українських моряків.

Як повідомляв Знай.ua, Романенко попередив Зеленського про плани Порошенка.

Також Знай.ua писав, що Трамп зустрівся із Путіним.