Зустріч Путіна і Трампа "в полях" саміту великої двадцятки підійшла до свого завершення. Вона тривала одну годину і двадцять хвилин. Лідери країн встигли обговорити багато питань, в числі яких ситуації в Україні, Сирії та Ірані.

Трамп та Путін
Трамп та Путін

Ця зустріч повинна була відбутися ще в грудні в Аргентині, але не відбулася через інцидент в Керченській протоці. Міжнародні ЗМІ повідомляють, що розмови лідерів двох країн проходили за закритими дверима, згідно з регламентом, повідомляє портал Politeka.

"Тільки що завершилися переговори президента Трампа з президентом Путіним. Вони обидва погодилися з тим, що поліпшення відносин в інтересах обох країн і всього світу", - йдеться в заяві Білого дому.

Білий дім
Білий дім

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

До Вашої уваги невелика витримка з онлайн-хроніки зустрічі президентів США і Росії:

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Приблизно в 8:10 Володимир Путін і Дональд Трамп почали відповідати на запитання журналістів. Так в 8:13 по Києву глава Кремля сказав:

"Ми не бачилися з моменту зустрічі в Гельсінкі. Правда, наші співробітники працювали і дали нам можливість продовжити те, про що ми домовлялися".

Примітно, що відразу ж після цих слів Володимира Путіна почав говорити Дональд Трамп, але журналісти перервали його питаннями, адресованими, швидше за все, російському президенту:

"Що на рахунок українських кораблів?", — це питання було чути виразніше інших.

Однак, після цього президент США встиг сказати тільки, що буде обговорювати з Володимиром Путіним питання роззброєння і торгівлі. І тут же пресу попросили залишити зал.

Нагадаємо,стало відомо, що заважає зустрічі Зеленського та Трампа.

Раніше Знай.ua повідомляв, Де Ніро, Стівен Кінг і Лоуренс Фишборн потужно виступили проти Путіна.

Також Знай.ua писав, Трамп офіційно оголосив про початок своєї передвиборчої кампанії.