Український популярний шоумен і ведучий Сергій Притула заявив про свій намір балотуватися у Верховну Раду від партії Святослава Вакарчука "Голос" і він зізнався, що після цього на нього обрушилися "тонни бруду", яких не було за 14 років в шоу бізнесі.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Притула
Сергій Притула

В ексклюзивному інтерв'ю каналу СТБ Притула відверто розповів навіщо йде в політику і чому саме з партією Вакарчука "Голос". У студії він прийшов на милицях, з ногою в гіпсі.

Він зізнався, що замислюється про те, щоб створити власний політичний проект:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Пропозиції були від кількох політичних структур. Не буду їх називати, тому що це не зовсім коректно. Мені тільки прикро що ті люди, які мене кликали в парламент за своїми списками, зараз дуже люто засипають мережу інтернет всякими чорними піар-історіями, які мене стосуються. Я хочу бути корисним людям у нашій країні. Я хочу зробити все, щоб мене на старості років совість не гризла, що в якийсь момент, коли я міг долучитися до змін на краще, я цього не зробив."

Сергій Притула
Сергій Притула

Також, Сергій розповів і про те, що посприяло його потрапляння в політику:

"Це сталося дуже просто – шляхом дзвінка Святослава Вакарчука. Ми мали з ним розмову і в минулому році, так як я був серед тих людей, які трішки нервували від нерішучості Вакарчука. Славік дуже довго роздумував – він розумний чи красивий. А зараз, знаєте, я собі міркую, що, напевно, якщо б пішов Вакарчук або я на президентські вибори, там взагалі могла б бути дуже дивна конфігурація у другому турі"

Притула розповів і про слуах, в яких партію "Голос" звинувачують в тому, що ихпроталкивает Порошенко:
"Як він може проштовхувати ту партійну силу, яка є загрозою його проходження до парламенту".

На питання про те, чи можлива коаліція з "Слугою народу", Притула додав, що це має місце побут, але уточнив:
"Розгляд можливо лише після того, як партія пройде в Парламент. Є рис, що партія "Слуга народу" буде мати абсолютну большиснтво і без коаліції. І похід партії "Голос" в Парламент - для того, щоб ми були альтернативною силою для голосування."

Притула зізнався, що йому пропонували місце в першій десятці, але він согласлся на скромне тридцяте місце. А так,він розповів, чому пішов у партію Вакарчука:

"Це єдиний лідер партії, який, вимовляючи моє ім'я, вкривається потом. Так як буква "р" у мене є й в імені і прізвища".

Як повідомляв Знай.uа, Притула пояснив, навіщо балотується в Раду від "Голосу" Вакарчука.

Також, Знай.uа писав, що Скрипін розмазав по стінці Гордона і Шустера: "Роки брав інтерв'ю у сволоти".