П'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко подорожує Україною та відвідує різноманітні місця, для популяризації своєї партії перед виборами. Так, днями він побував у Волинській області, де вразив своєю поведінкою.

Зокрема, Порошенко відвідав Свято-Миколаївський храм у Жидичині Ківерцівського району, що нещодавно перейшов до Православної церкви України, а також монастир. Візит відбувся у четвер, 27 червня.

Привітавшись з усіма, Петро Порошенко з настоятелем монастиря та усіма іншими пішли в середину архітектурної пам’ятки. Отець Константин розповів Петру Олексійовичу коротко про святиню, експрезидент помолився біля ікон і рушили оглядати, як живуть монахи при монастирі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Петро Порошенко був учасником церковної служби та взяти благословення у настоятеля місцевого монастиря. Однак, не обмежившись молитвами та отриманням благословення, Порошенко вирішив залізти на дзвіницю, щоб спробувати себе в ролі дзвонаря. В цей час подивитися на незвичайного гостя прийшли кілька десятків місцевих жителів, до яких прямо з дзвіниці з імпровізованої промовою звернувся експрезидент.

Нагадаємо, голого Порошенка виставили на продаж, любителям "солоденького" доведеться розкошелитися: фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Порошенко пролітає повз Раду: нове соцопитування показало, що українці думають про "Європейську солідарність".

Також Знай.uа писав, Порошенко катастрофічно втрачає підтримку: експрезидента закидали димовими шашками на Львівщині.