Представник Володимира Зеленського у Верховній Раді Руслан Стефанчук розповів, коли команда президента внесе важливі для українців зміни у Конституцію.

"Думаю, найбільш важливі речі повинні бути проведені в перший рік. Тому що в цей перший рік у нас, по-перше, є велика підтримка від народу України. По-друге, маючи напрацьовані механізми, у нас є можливість провести їх через Верховну Раду. І, по-третє, у нас є можливість промоніторити, наскільки вони досягли своєї мети", - заявив Стефанчук.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Представник Зеленського додав, що є возмножность прийняти нову Конституцію, але це питання поки що залишається дискусійним. На думку Стефчука, реформи мають стосуватися, у першу чергу, прав простих громадян.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Необхідно провести "функціональний аудит держави" і чітко визначити, який інститут за що відповідає", — підсумував представник президента.

Нагадаємо, Вакарчук придумав "геніальний" план повернення українських моряків.

Раніше Знай.ua повідомляв, Путін видав дивне заява про отруєння Скрипалів.

Також Знай.ua писав, Зеленський оригінально привітав українців з Днем Конституції.