Аннегрет Крамп-Карренбауер (Annegret Kramp-Karrenbauer) - спадкоємиця Ангели Меркель на посту голови партії "Християнсько-демократичний союз", підтримала антиросійські санкції.

У п'ятницю, 28 червня, на зустрічі з представниками німецького бізнесу в Берліні Крамп-Карренбауер заявила, що наразі ніхто не назвав їй кращої альтернативи санкціям. Про це повідомляє видання "Deutsche Welle".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На анексію Криму і війну в Донбасі Європа не може відповідати бездіяльністю, вважає глава ХДС.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крамп-Карренбауер, заперечуючи представникам ділових кіл Німеччини, виступила на захист санкцій, введених Євросоюзом проти Росії.

"Я знаю, що для багатьох компаній економічні санкції - це важке випробування. Але, чесно кажучи, досі ніхто так і не назвав мені такда, нехай буде так" , - заявила Крамп-Карренбауер.

На думку голови ХДС,Росія анексією Криму і військовим вторгненням на Донбас порушила міжнародне право. Тому відповідь Європи у вигляді санкцій цілком справедлива.

Нагадаємо, Рада Європейського союзу продовжила дію економічний санцій проти Росії до 31 січня 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін поскаржився на те, скільки Росія втратила через санкцій.

Також Знай.ua писав, Євросоюз вирішив долю "кримських санкцій".