Рада Європейського союзу продовжила дію економічний санцій проти Росії до 31 січня 2020 року. Про це йдеться у повідомленні на сайті Європейської ради.

"27 червня 2019 року Рада ЄС продовжила економічні санкції, спрямовані на конкретні сектори російської економіки, до 31 січня 2020 року", - сказано у повідомленні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дане рішення було прийнято після заслуховування інформації від Ангели Меркель і Еммануеля Макрона щодо виконання Мінських угод.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Після отримання наданої оновленої інформації Європейська рада закликав до термінового відновлення переговорів з метою виконання Мінських угод і прийняття заходів, націлених на зміцнення довіри між сторонами. У цьому контексті лідери ЄС одностайно погодилися зберігати економічні санкції проти Росії. Рада ЄС формалізувала це рішення сьогодні на основі письмової процедури", - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, Путін поскаржився, скільки Росія втратила через санкцій.

Раніше Знай.ua повідомляв, Євросоюз вирішив долю "кримських санкцій".

Також Знай.ua писав, лідери країн-членів Євросоюзу обговорили нові рішення по Росії.