Соратник, екс-представник президента у Верховній Раді і дружина генерального прокурора Ірина Луценко завжди відрізнялася дуже дорогим вкусои і встигла прославитися знатної модницею Верховної Ради України.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Не так давно вона "підкорила" українців сукнею-вишиванкою за нечувану ціну, потім "засяяла" діамантами у Верховній Раді... І ось, знову, "жінка третього тисячоліття" разом з чоловіком Юрієм Луценко піддалася течії і разом з київською тусовкою на Чолі з Петром Порошенком помчала на джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest у Львів, де і вигуляла черговий дизайнерський прикид.

Захід запам'ятався всім українцям не стільки музикою, скільки "подвигами" Порошенка і компанії. Багато хто відзначили піднесений настрій експрезидента і припустили, що він вже "під мухою".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Петро Порошенко на Leopolis Jazz Fest 2019

Порошенко відривається на Leopolis Jazz Fest

Geplaatst door Варіанти op Zaterdag 29 juni 2019

Але, юрист і блогер Михайло Шнайдер залишився вірним собі і вирішив обговорити наряд Ірини Луценко.

"Пара 3-го тисячоліття приїхала у Львів послухати Джаз." - написав Шнайдер.

Пара 3-го тысячелетия приехала во Львов послушать Джаз.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 30 juni 2019

В коментарях одразу почали писати українці:

"Бідний Йорик", "Фредді Крюгер", "Такі люди і без охорони", "На двомісній мітлі летіли", "На прогулянці перед відсидкою", "Кіт Базиліо та старуха Шапокляк.", "Баба Яга на виїзді", "Баба Яга третього тисячоліття", "Це називається "пішли в народ".", "Хоча і речі дуже дорогі,але виглядає ,як опудало!", "Ось то щастя привалило Львову", "Вони до Пороха приєдналися, чи що?" "Який джаз, ваші всі на дзвіниця ходят"

Нагадаємо, друзі Порошенка допомогли Малиновському зникнути: ЗМІ розсекретили скандальну правду.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ірина Луценко в голлівудських туфлях та "трениках" довела мережу до реготу: "Страшко".

Також Знай.ua писав про те, що щира вишиватниця третього тисячоліття: Ірина Луценко натягла на благодійний захід дорожезну "українську" сукню.