Вокаліст групи "Океан Ельзи" і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук звернувся до українців, де зазначив, що якщо змінити Раду, то вдасться змінити і країну. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З вашим телевізором все в порядку. Просто старі політики поставили країну на беззвучний режим. Не чують, ігнорують і знову намагаються потрапити в Раду. Досить! Пора повернути людям Голос!", - говорить за кадром Вакарчук.

На екрані спливають кадри українців, які говорять, але їх не чути, адже умовний політик в костюмі, що сидить у кріслі навпроти телевізора вимкнув їм звук.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Після того, як включається звук люди починають говорити "Змінимо Раду". В тому числі серед них представник партії і шоумен Сергій Притула і сам Святослав Вакарчук.

"Депутат не повинен працювати більше двох термінів, а за прогули – складе мандат. Що скажеш?", - резюмує він.

Відеоролик опублікували на офіційній сторінці політичної сили в Facebook і менш, ніж за годину його встигли подивитися близько тисячі осіб. Українці не пройшли повз відео і почали активно підтримувати Вакарчука в коментарях.

Змінимо Раду — змінимо Україну!

Старі політики поставили країну на беззвучний режим — не чують, ігнорують і знову намагаються потрапити в Раду. Досить! Час повернути людям голос! Змінимо Раду — змінимо Україну! Депутат не має працювати більше двох термінів, а за прогули — складе мандат. Що скажеш? ПРИЄДНУЙСЯ: GolosZmin.org #ГолосЗмін #НоваПолітика

Geplaatst door Голос op Maandag 1 juli 2019

"Агонь! Чудовий ролик! В ротацію!", "Дуже сильна позиція. Влада що приходити відповідає перед народом що її обрав. Не змогли - у відставку разом. Раджу догосити це виборцям. Це саме те що потрібно зараз", "Їхнє кредо - "Грабувати". Інакше вони просто не можуть", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Тимошенко влаштувала іспит Вакарчуку, українці в істериці.

Як повідомляв Знай. ua, "Голос" Вакарчука розбурхав слуг народу Зеленського несподіваною пропозицією.

Також Знай. ua писав, що вибори в Україні ще не пройшли, а Вакарчук вже "здувся".