Представники партії "Голос" Святослава Вакарчука претендують на те, щоб зайняти ключові посади у Верховній Раді. Про це заявила голова партії Юлія Клименко в інтерв'ю Українській правді.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Клименко зазначила, що партія готова брати на себе відповідальність у будь-якій сфері: соціальній, гуманітарній, економічній. При цьому у них навіть є "чітко прописані політики, законопроекти" для того, щоб мати можливість поліпшити соціальні умови населення і внести зміни в ринок праці.

"У нас є фахівці в сфері освіти. Ми готові рухати освіта в світле майбутнє, будувати університети, будувати шкільна освіта. І це, я вважаю, ключ до нашого успіху", – наголосила Клименко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Голова партії пояснила, що політична сила буде пропонувати вносити свої зміни в певну сферу лише за наявності у них професіоналів по даному напрямку.

"Ми будемо пропонувати покрити ті сфери, де у нас є фахівці. Ми не готові брати якесь міністерство тільки для того, щоб туди поставити свою людину", – сказала Клименко.

Раніше повідомлялося, що лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вирішив податися у велику політику і очолив партію "Голос", яка балотується у Верховну Раду України на дострокових виборах і має чималі шанси потрапити туди. Нещодавно Вакарчук заявив, що не виключає можливості перейти працювати у виконавчу владу.

Нагадаємо, Тимошенко влаштувала іспит Вакарчуку, українці в істериці.

Як повідомляв Знай. ua, "Голос" Вакарчука розбурхав слуг народу Зеленського несподіваною пропозицією.

Також Знай. ua писав, що вибори в Україні ще не пройшли, а Вакарчук вже "здувся".