До позачергових виборів в Парламент лишилося близько 3 тижнів, тому народні обранці всіма силами намагаються звернути на себе увагу.

Нагадаємо, що підкупом виборця вважається передача йому матеріальних благ та цінностей, уразі якщо вони супроводжуються закликами голосувати за певного кандидати. Проте зараз спостерігається прихований підкуп виборців, старі політтехнології змагаються з новими комунікативними віяннями. Найбільше виділилися БППшники.

Аптечка

Нещодавно стало відомо що поліція Харкова відкрила кримінальне провадження за фактом підкупу виборців. Депутат від БПП Олександр Грановський подарував містянам лікарські препарати. Ті ж розцінили це як спробу підкупу виборців. А дарма, адже депутат так старався і підібрав найнеобхідніші препарати - валідол, анальгін, лоперамід, парацетамол, панкреатин.

На Одещині, в одному з округів , роздавали ліки від народного депутата від БПП Генадія Чекіти. До «медичного кошика» увійшли перекис водню, бинт, вата, цитрамон, активоване вугілля. Окрім цього людям "вручили" агітаційні матеріали із зображенням народного депутата.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В Києві кандидат від «Європейської солідарності» екс-президента Петра Порошенка, Вікторія Муха, також вирішила сподобатись виборцям роздаючи ліки.

"Спортивні майданчики, ремонт будинків та доріг"

В Житомирі, Фондом сімї народного депутат від БПП Борислава Розенблата, відкрили інклюзивний майданчик. Також народний депутат профінансував місцевому прокурору, оперцію на серці, а також поспілкувався з матерями загиблих солдат.

Заступник Фракції БПП Олексій Гончаренко, який балотується по 137 мажоритарному окрузі Одещини, взяв за звичку розповідати про свої «добрі справи» на сторінці в Facebook. Нардеп хизується ремонтом фасаду будинку, по вулиці Залізничникі, що в Подільську, заміною 74 вікон в Глибочанському навчально-виховному комплексі, ремонтом доріг та лікарень в окрузі. Однак, як стало відомо згодом, всі ці обєкти були відремонтовані за рахунок державної субвенції, а не за кошти нардепа.

Нагадаємо, оприлюднено повний список партій

Як раніше повідомляв портал Знай.ua Главу Адміністрації Президента Андрія Богдана помітили на концерті Лободи та Пірожкова

Також Знай.ua писав про купівлю голосів на Донеччині