Генерального прокурора України без юридичної освіти Юрія Луценка викрили. Відповідні дані надав bihus info у новому випуску "Наші гроші" від 1 липня.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юрій Луценко є вихідцем з багатої родини. Так, його батько Віталій Іванович Луценко був першим секретарем Рівненського обласного комітету КПРС. Завдяки цьому Юрій Луценко вже до 20 років зміг пробитися на верхи політичного бомонду.

Юрій Луценко працював у всіх президентів України від Кучми до Порошенка. При останньому він став працювати на посаді Генерального прокурора України і став кумом Президента.

Так, в 2017 році Юрій Луценко разом з міністром МВС України Арсеном Аваковим провели спільну прес-конференцію, на якій заявили про обшуки в сигаретного монополіста "Тедис" Україна. Керівництво підозрювали в легалізації злочинних доходів і пособництву тероризму і вимагали відставки голови Антимонопольного комітету, так як він нібито робив все, щоб компанія залишалася монополістом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

При цьому люди від МВС і Генпрокуратури ходили на загальні зустрічі з Борисом Кауфманом для вирішення долі компанії. Від Луценка на зустрічі був Андрій Деркач, зазначає журналіст видання "Наші гроші" Юрій Ніколов.

При цьому Юрія Луценка з фірмою "Тедис" пов'язує син Олександр. Так, ще в 2015 році, коли компанія називалася ще "Мегаполіс-Україна", генпрокурор задекларував звідти дохід свого сина – 173 тисячі гривень.

Нагадаємо, Клімкін жорстко поплатиться за переговори з Росією.

Як повідомляв Знай. ua, Клімкін все, Луценко – приготуватися.

Також Знай. ua писав, що Ірина Луценко выбесила українців черговою витівкою "на мільйон"