Вокаліст групи "Океан Ельзи" і лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук вважає, що повернути окуповані Донбас і Крим можна лише в тому разі, якщо вдасться налагодити всі механізми на підконтрольній території Україні.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому Вакарчук зазначив, що Росія є досвідченим ворогом в плані інтриг і Україні варто зважено і послідовно гнути свою лінію.

"Єдиний спосіб, на нашу думку, повернути Донбас і Крим, це спочатку показати історію успіхів на підконтрольних нам територіях. Зрозуміло, не відступаючи і тримаючи сильну армію. Але якщо вам хтось говорить "Я знаю як повернути або зупинити війну за один день" або повернути Донбас і Крим за один день, це вони або лукавлять, або просто не розуміють про що говорять. І перше, і друге небезпечно. Тому що перше – це обман, а другий – наївність, яка призведе до великих проблем", - заявив Вакарчук ICTV.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лідер політичної сили нагадав, що Україні варто послідовно гнути свою лінію, адже Росія досвідчений ворог в інтригах.

Раніше повідомлялося, що Святослав Вакарчук у разі потрапляння до Верховної Ради за підсумками майбутніх виборів 2019 не має наміру зупинятися тільки на цьому законодавчому органі, а готовий йти у виконавчу владу. У випадку цього, політик заявив, що не буде, як чиновник, виступати в складі групи "Океан Ельзи".

За його словами, до і після парламентських виборів група буде і далі гастролювати. Відповідаючи на запитання ведучої, чи не є нинішні концерти рокерів "тієї ж гречкою", Вакарчук відповів негативно і пояснив відмінності.

Ефір 30.06.19

Дивимось ефір "Фактів Тижня" за 30 червня!

Geplaatst door Факти тижня op Zondag 30 juni 2019

Нагадаємо, помічниця Вакарчука розповіла, чого очікують від слуги народу.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук заявив, що залишить найголовніше в житті заради влади.

Також Знай. ua писав, що рейтинги Гриценко і Вакарчука рвонули вгору, хто залишився за бортом.