Ось вже третій пленарний тиждень народні депутати обходять стороною. У залі від сили знаходиться кілька десятків нардепів. І поки в «холосту» голосуються поправки до нового Виборчого Кодексу, левова частка парламентарів, що є сили, готується до дострокових виборів. Чи принесе це результат - дізнаємося вже зовсім скоро.

Деякі нардепи, як наприклад Сергій Лещенко, вирішив поагітувати проголосувати за себе своїх же колег. Інакше пояснити причину того, що він приніс газету свого імені під купол, складно.

Лещенко показав, чим намагається привабити виборців

Хоча, можливо, він просто хотів похвалитися, тому що на зворотному боці газети розміщена його фотографія з президентом Зеленським. Але вже не для кого ні секрет, що Лещенку не бути в команді Гаранта.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дробарка і білизна

Також традиційно, поки проходило голосування, багато депутатів займалися своїми справами. Наприклад, член партії «Самопоміч» Ярослав Маркевич був заглиблений у читання якогось тексту, а кореспондент Знай.ua зауважив рекламу на моніторі, яка випливає, якщо подібний запит вже існував. Отже, Маркевич, судячи з усього, купував дробарку для гілок Arpal.

Реклама може багато про що розповісти ...

Коштує ця техніка в інтернеті 71 тис. гривень. Мабуть у депутата є майно за містом, яке вимагає облагородження.

Прощання з Радою

Розумніше всіх діяли деякі жінки, які розуміли, що ймовірно в наступному скликанні вони вже не будуть у парламенті, і на прощання робили селфі. Член БПП Ольга Бєлькова фотографувалася разом з позафракційною Вікторією Пташник.

Давай, подруга, на прощання ...

Деякі їхні колеги чоловіки оцінили ідею і теж вирішили на прощання зробити знімок.

Нагадаємо, друзі Порошенка допомогли Малиновському зникнути: ЗМІ розсекретили скандальну правду.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ірина Луценко в голлівудських туфлях та "трениках" довела мережу до реготу: "Страшко".

Також Знай.ua писав про те, що щира вишиватниця третього тисячоліття: Ірина Луценко натягла на благодійний захід дорожезну "українську" сукню.