Завідувачка відділу моніторингових досліджень Інституту економіки та прогнозування НАН України Ольга Балакірєва заявила, що ситуація із рейтингами партій, які йдуть до Ради неоднозначна.

"Ситуація із рейтингами партій і майбутнім голосуванням є неоднозначною. Адже активно змінюється конфігурація нашого електорального поля. Зокрема, влітку структура електорату не така, як взимку чи навесні", – сказала Балакірєва.

За її словами, літні відпустки та трудова міграція дуже впливають на перетікання електорату. І це найперше відчує політична сила "Слуга народу".

"Слуга народу" дещо втрачає позиції і це пов’язано зі зміною структури електорату та відтоку молоді з місця їх постійної реєстрації. Тому голоси тих, хто обирав "Слугу народу", розпорошуються по різних політичних силах", – зазначила вона.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Політична сила - "Громадянська позиція" Гриценка. Вона перебуває на межі проходження. Зважаючи на те, що електорат зміщений у більш старшу вікову групу, він є більш стабільним з точки зору літніх переміщень. Тому у них є шанс, якщо врахувати, що ці люди прийдуть на вибори", – прокоментувала вона.

Нагадаємо, Гриценко розкрив Зеленському очі на Луценка.

Як повідомляв Знай. ua, чому Анатолію Гриценко довіряє так багато українців.

Також Знай. ua писав, що Фірсов показав, навіщо Гриценко йде в Раду.