Перед парламентськими виборами боротьба між кандидатами посилилася, і вони почали використовувати будь-яку можливість, щоб вколоти один одного. Так, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що Юлії Тимошенко не вистачає дисциплінованості.

"Я запитав у Юлії Володимирівни, чи готова їхня фракція, у разі проходження в парламент, підтримати ініціативу "Голосу" про позбавлення мандату за прогули. Вона погодилася і зазначила, що є дуже дисциплінованим депутатом", - розповів політик.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак, за словами Вакарчука, він підрахував, що лідер партії "Батьківщина" прогуляла більше, ніж 75% засідань у восьмому скликанні верховної Ради.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Сподіваюся, якщо вони пройдуть у новий парламент і підтримають нашу пропозицію, то вирішать питання власної дисципліни. Інакше Юлія Володимирівна пробуде там не більше однієї сесії, а потім змушена буде скласти мандат", - сказав лідер "Голосу".

Нагадаємо, Притула з партії "Голос" Вакарчука розповів правду про вибори.

Раніше Знай.ua повідомляв, Вакарчук пояснив, чому "українці бідні" і засвітив перший закон.

Також Знай.ua писав, Вакарчук планує допомагати Зеленському цікавим способом.