Вчора подружжя Зеленських Володимир і Олена із офіційним візитом прибули до Канади. Про це повідомляє сайт президента.

Президент Володимир Зеленський під час візиту до Канади провів ряд зустрічей. Зокрема, офіційно поспілкувались зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Зеленський висловив подяку Волкеру за все, що він особисто і адміністрація президента США Дональда Трампа роблять для допомоги Україні.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент зазначив, що Україна повністю підтримує політико-дипломатичний шлях врегулювання конфлікту в Донбасі. Як свідчення цього навів приклад - "перезапуск" роботи українських представників в тристоронньої контактної групи, кроки в напрямку активізації нормандського формату і розведення сил і засобів у Станиці Луганській.

У розмові з Волкером Зеленський підкреслив, що Росія не демонструє доброї волі для врегулювання конфлікту. Країна-агресор РФ не підтримала запропоноване Україною "хлібне" перемир'я, продовжують обстріли, в тому числі і автомобілів медичної допомоги. Також на тимчасово окупованій території Донбасу обмежується діяльність ОБСЄ.

Того ж дня Володимир Зеленський зустрівся в Торонто з Міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з найбільшим другом України: президент обговорив з Христею Фріланд вкрай важливе питання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський з дружиною Оленою прилетіли до Канади.

Також Знай.ua писав, Зеленський у Канаді вирішив важливе питання для простих українців: "Не в гості, а додому".