Сергій Сівохо, телеведучий і кандидат у народні депутати від 49 округу на Донбасі розповів про унікальність Донбасу. Про це він розповів на сторінці в социаной мережі Facebook.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Донбас - місце, де течуть молочні ріки. Буквально.
Сьогодні зустрічався з працівниками підприємства «Еталон Плюс», яке забезпечує молоком і молочною продукцією тисячі людей в Костянтинівському районі. А могли б залити молоком всю Україну. Без жартів. Але їм заважають – не дають нормально працювати. Потрібна державна підтримка середнього та малого бізнесу. Причому не на словах, а реально." - написав Сівохо.

Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського
Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського

У відео він розмовляє з працівниками підприємства в Костянтинівці, розповідає, як і чому погодився вступити в партію "Слуга народу". Директор "Еталон Плюс" стверджує, що їх основна унікальність - натуральність:

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Продукція у нас йде термостатним способом. Це як бабуся колись робила вдома ряжанку, але у нас за таким принципом йде і сметана, кефір і ряжанка".

У розмові з працівниками підприємства він зізнався, що досі в Києві є переселенцем:
"Я скрізь показую довідку. Мені надійшла пропозиція від партії і я думав. Я донеччанин, я знаю край і мені боляче від того, що зараз відбувається"

Константиновский молокозавод «Эталон Плюс»

Донбасс - место, где текут молочные реки☝️Буквально. Сегодня встречался с работниками предприятия «Эталон Плюс», которое обеспечивает молоком и молочной продукцией тысячи людей в Константиновском районе. А могли бы залить молоком всю Украину. Без шуток. Но им мешают – не дают нормально работать. Нужна государственная поддержка среднего и малого бизнеса. Причем не на словах, а реально.

Geplaatst door Слуга Народа - Сергей Сивохо - округ 49 op Woensdag 3 juli 2019

Нагадаємо, Сергій Сівохо побував на історичній батьківщині і онімів від жаху.

Раніше Знай.ua повідомляв Зеленський призначив Руслана Баранецкого першим заступником голови СБУ.

Також Знай.uа писав, що лав партії Зеленського "Слуга народу" поповнилися пекучою брюнеткою.