Вчора подружжя Зеленських Володимир і Олена з офіційним візитом прибули в Канаду. Про це повідомляє сайт президента.

Президент Володимир Зеленський під час візиту до Канади провів ряд зустрічей. Зокрема, офіційно поспілкувалися зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Багато світові ЗМІ у прямому ефірі показували, як зустрічали Президента України Володимира Зеленського та першу леді Олену Зеленську. Варто зазначити, що цей візит Зеленського є важливим не тільки для України, але і для канадського політикуму та економіки.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В першу чергу представники ЗМІ відзначили неймовірний образ першої леді України. Журналістів здивував шарм і одночасно простота Олени Зеленська. Перша леді України прибула в строгому чорному платті і босоніжках.

Канадський телеканал CBC зазначає, що приїзд Володимира Зеленського можна назвати історичним. Відзначається, що Джастін Трюдо в перший же день після виборів Президента України запросив Зеленського до Канади і зазначив, що у нього є всі передумови говорити, що відносини між Канадою і Україною вийдуть на абсолютно новий рівень.

"Канада та Україна поділяють глибоку історичну дружбу, побудовану на спільних цінностях і міцних міжособистісних зв'язках. З нетерпінням чекаю зустрічі з Президентом Зеленським, під час якої підтверджується прихильність Канади народу України і обговорю шляхи поглиблення економічного партнерства та створення хороших робочих місць для середнього класу в обох державах", — сказав Трюдо.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з найбільшим другом України: президент обговорив з Христею Фріланд вкрай важливе питання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський з дружиною Оленою прилетіли до Канади.

Також Знай.ua писав, Зеленський у Канаді вирішив важливе питання для простих українців: "Не в гості, а додому".