Народний депутат Василь Гуляєв підвів підсумки своєї депутатської каденції. А також розповів, навіщо балотується другий раз по мажоритарному округу 140 (Одеська область), пише Антикор.

Нагадаємо, мажоритарник Василь Гуляєв представляв партію «Відродження» у попередньому парламенті. Нині нардеп намагається знову потрапити до Верховної Ради як самовисуванець.

Василь Гуляєв неодноразово був помічений у кнопкодавстві, а також був у числі депутатів, за чиїм зверненням Конституційний Суд України скасував покарання за незаконне збагачення.

Як повідомляє портал «Слово і діло» Василь Гуляєв не виконав одну зі своїх ключових обіцянок - домагатися створення Соціального кодексу України. За кілька років він так і не ініціював обіцяного документу. Що не заважає йому, втім, знову використовувати цю тезу у своїй передвиборчій програмі.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще