Відомий блогер і журналіст Андрій Пальчевський заявив, якщо такі кандидати, як Михайло Радуцький, пройдуть у парламент, у президента Зеленського будуть великі проблеми. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши також відеозвернення.

"Складається цікава ситуація з депутатами дивного походження, які потрапляють у списки команди Зе. Я буду говорити про Михайла Радуцького – товариша, який нам зовсім не товариш. Тому що він планує цю країну мати точно так, як його партнери Порошенко і всі інші робили це останні 5 років", - сказав Пальчевський.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами журналіста, зараз Радуцький готує свою програму і всім розповідає, що збирається стати міністром.

"Ми повинні підготуватися до того, що керівник партії ("Слуга народу", - ред.) Дмитро Разумков суворо відбере людей. Інакше вони підведуть нашого президента, коли вже з'являться у парламенті", - попередив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

давайте без зрадникив в списках Зе!!!! народ волнуется

давайте без зрадникив в списках Зе!!!! народ волнуется

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 3 juli 2019

Нагадаємо, що партія "Слуга народу" оприлюднила список кандидатів у народні депутати.

Як повідомляв портал Знай.uа, кожен бажаючий тепер може оцінити кандидата в нардепи, авторизувавшись на сайті "Слуги народу".

Також портал Знай.uа писав, що в "Слугу народу" просочився одіозний бізнесмен Михайло Радуцький.