Перша леді України Олена Зеленська з'явилася в аеропорту Торонто в неналежному по протоколу вбранні. Дружина президента одягла взуття, яка не вписується у діловий дрес-код.

Так, Зеленська прибула з офіційним візитом в Торонто у довгій чорній сукні і босоніжках. При цьому вважається, що відкрите взуття на офіційних заходах - це моветом.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правда, українські прихильники підтримали першу леді і написали, що Олена виглядає дуже стильно.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський під час візиту до Канади провів ряд зустрічей. Зокрема, офіційно поспілкувалися зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером.

Раніше Знай.ua повідомляв, перша леді України Олена Зеленська повідомила в своєму Instagram, чим займалася у перший день робочого візиту в Канаду.

Також Знай.ua писав, артистка "Кварталу 95" Олена Кравець поділилася враженням про виступ на TED засновника російського фонду допомоги хоспісу "Віра" Нюти Федермессе.