Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков пояснив, що висловлювання глави Офісу президента Андрія Богдана щодо можливості надання регіонального статусу російській мові на Донбасі є виключно його особистою позицією.

"Це позиція Андрія Богдана, який її озвучив, - він є членом нашої команди, він є головою Офісу президента, - і на сьогоднішній момент це позиція Андрія", - заявив Разумков.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, вирішувати питання, в тому числі мовне, на регіональних референдумах зараз проблематично.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Якщо ми говоримо про те, що раніше говорив Андрій (Богдан, - ред.) - про регіональні референдуми тощо, - в першу чергу потрібно буде приймати законодавчу базу, яка дасть можливість впливати на ці процеси, а на сьогоднішній момент поки це обговорювати ще рано. На сьогоднішній момент юридично, я думаю, що це реалізувати буде досить проблематично", - вважає лідер "Слуги народу".

Разумков підкреслив, що єдиною державною мовою в країні є українська, і "це позиція, яка озвучувалася Володимиром Зеленським протягом всієї виборчої кампанії, в тому числі, і сьогодні".

Нагадаємо, блогери підтвердили російське громадянство Михайла Соколова, який балотується в Раду від "Слуги народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Данилюк сказав, що не бачить впливу Ігоря Коломойського на Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський зробив термінову заяву по Донбасу.