Голова політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, який у всіх інтерв'ю розмовляє російською мовою, розповів, коли перейде на українську.

Про це повідомляє ТСН.

Дмитро Разумков

Коли ведуча попросила Разумкова говорити в ефірі по-українськи, він відповів, що неодмінно зробить так, коли стане депутатом Верховної Ради України.

"Як тільки я стану народним депутатом, і в мене буде така можливість, я обов'язково перейду на українську". Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Дмитро Разумков

Нагадаємо, Мосейчук розмазала Геращенко в прямому ефірі. У четвер, 6 червня, у новому випуску програми "Право на владу" серед інших питань обговорюють гучні ініціативи України для досягнення миру на Донбасі.

За кілька місяців перерви почала свою роботу тристороння контактна група в Мінську. Очолив її Леонід Кучма, який отримав мандат президента на такі переговори.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленського і Порошенко порівняли в прямому ефірі.

Також Знай.ua писав, що Мосейчук розповіла, що не так з помічником Зеленського Шефиром.