Президенту України Володимиру Зеленському часто приписують тісні зв'язки із українським олігархом Ігорем Коломойським. Проект Зеленського "Квартал 95" останні роки постійно транслювали на телеканалі 1+1, що належить бізнесмену. Коломойський у свою чергу розповів, чи контактує він з Володимиром Зеленським.

Про це Ігор Коломойський заявив в інтерв'ю виданню "НВ".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Коломойського, він особисто не зустрічався із Зеленським, після того, як останній став президентом. До того ж він уточнив, що це сталося через підвищену увагу ЗМІ.

"Через вас же (журналістів), знову ж таки, не було зустрічі", – сказав він.

При цьому Коломойський додав, що дзвонив Зеленському і морально його підтримував.

"Як справи? Все гаразд? Тримаєшся?" – "Тримаюся". "Важко?" – "Важко". "Ну добре, тримайся далі. Грошей немає, але ви тримайтеся", - навів олігарх приклад телефонної розмови з президентом.

Коломойський заявив, що вони з Зеленським не обговорюють парламентські вибори. Він також уточнив, що подібних контактів відтоді, як новий президент вступив на посаду, було небагато: "Раз, два та й усе". На зауваження журналіст, що Зеленський одного разу згадав про їхню особисту зустріч, Коломойський запевнив що "офіційної зустрічі у мене з ним не було".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Зазначимо, що Ігор Коломойський також заявив, що після призначення Богдана главою Адміністрації, а згодом і Офісу президента Володимира Зеленського спілкується зі своїм екс-юристом нечасто. Державні справи вони при цьому не обговорюють, запевнив олігарх. Раніше Богдан працював юристом в олігарха.

Нагадаємо, що Донбас - це Україна: ватажки головорізів з "ЛДНР" примчали "з повинною" до Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Коломойський приголомшив заявою про ситуацію на Донбасі: "Конфлікт готувався 20 років".

Також портал Знай.uа писав, що "Україна більше не терпітиме": Зеленський приголомшив світ потужною заявою про ядерну зброю.