Прокуратура Дарницького гарнізону зловила на хабарі в 2 тис. доларів заступника директора Департаменту культури Київської міськдержадміністрації (КМДА) – начальника Управління у справах національностей та релігій Володимира Моцюка.

Чиновник хотів «допомогти» з реєстрації релігійної організації. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

4 липня Моцюк через посередника отримав 2 тис. доларів, що було задокументовано негласними слідчими діями. Після цього хабарника затримали співробітники прокуратури.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зараз проводяться слідчі та процесуальні дії. Затриманого підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК україни, що карається позбавленням волі від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Крім того, готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення фігуранта від займаної посади.

Нагадаємо, Ігор Кононенко попався на хабарі в мільйон доларів.

Як повідомляв портал Знай.uа, співробітники СБУ затримали чиновників харківського танкового заводу імені Малишева на хабарі.

Також портал Знай.uа писав, запорізькі правоохоронці попалися на хабарі.