У черговому випуску програми "Право на владу" мова йшла, зокрема, про те, чи скасує КСУ закон про люстрацію.

Гість студії лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко зазначила з цього приводу, що насправді українському суспільству потрібні не якісь гучні події – прийняття закону про люстрацію, чи відміна цього закону. Потрібно щоб не було таких явищ, як корупція, розкрадання державних грошей та ін.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Мені хотілося б щоб ми не покладали всі надії на люстрацію, він потрібен був на певний період, щоб притягнути всіх винних до відповідальності. Але давайте задамо собі наступне питання. Сьогодні знову немає судів, немає прокуратури, немає відповідальності і контролю. Нам що зараз знову в новому парламенті знову приймати закон про люстрацію? І люструвати вже наступну владу?", - задала риторичне запитання Тимошенко.

" Я навіть боюсь подумати, кого ви зможете люструвати", - влучно зазначила їй на це Мосейчук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мосейчук порадила Тимошенк і всім політикам ухвалити закон про люстрацію в поточному режимі – хто був попередні 5 років, наступні 5 років точно не працює на державних посадах.

На що Тимошенко відповіла, що як правило, люстрація стосується середньої ланки – таких собі "цапів-вібувайлів".

"Не можна заміщувати реальні змінив в силових структурах, в слідчих органах, в судах, - кожним черговим законом про люстрацію. Як правило, люстрація стосується середньої ланки, а вище керівництво – недоторканне, просто переходить з однієї партії в іншу", - зазначила Тимошенко.

Нагадаємо, Мосейчук запитала Мураєва про мир на Донбасі, він відповів словами з "методички" Путіна

Як повідомляв портал Знай.ua, політолог розповів про зв'язки Порошенка з ЦВК

Також Знай.ua писав, Порошенко загнав себе в електоральне гетто